Alt

Zgodbe uspeha

Biti priča uspehom in preobrazbam, ki jih imajo naše stranke nam je v veliko veselje in zadovoljstvo. Nekaj zgodb in besed smo pripravili in delimo tudi z vami.

Zgodbe uspehov so si različne. Od uspešnih post-rehabilitacij, športnih uspehov športnikov pa vse do izgube 30+ kilogramov v sklopu našega shujševalnega programa. Z individualiziranim, strokovnim pristopom, sprotnim prilagajanjem ter seveda z veliko truda in vztrajnosti je vse mogoče. :)

Rezultati naših strank

Zgodbe uspeha

Barbara

Barbara nas je našla in nam pisala preko facebook strani. Za spremembo se je odločila predvsem zaradi zdravstvenih razlogov. Želela si je izgubiti odvečno maščobo in zaživeti zdravo, ter aktivno življenje.

Preberi več
-22kg

Športna Klinika sta Jan in Domen, moja najljubša trenerja, ki sta strokovna, zahtevna, spodbudna, zabavna... in točno to potrebujem, da ohranjam svojo vitalnost in samozavest.

Ana K.

Po dolgem bivanju v bolnici sem potrebovala zelo specifične vaje za moje zdravstveno stanje. Vse to in še strokovnost, prijaznost in oseben pristop sem našla v Športni Kliniki. Zelo priporočam!

Vesna, 66 let

Ker nisem preveč za skupinske vadbe, mi je tu všeč možnost individualnih treningov in s tem prilagoditve  terminov obiska vadbe. Na Športni Kliniki ne nudijo samo vadbe ampak je tu prisoten osebni pristop k vsakemu posameznik, za katerega se izdela program tako vadbe kot prehrane. S pomočjo prijaznega in luštnega trenerja sem izgubila 30kg.

Andreja, 53 let
Katja

Katja

Katjo poznam že od malih nog, ko sva si delila osnovnošolske klopi. Vedno vesela, nasmejana in polna energije, je Katja dajala vtis punce, ki je navkljub svojim odvečnim kilogramom, nič ne more omajati. Pa temu ni bilo tako...

Preberi več
-22kg
Mia

Mia

Mia je ena izmed tistih punc, ki ni vedno poznala debelosti. Kot najstnica je bila vedno vitka. Pa vendar, se je znašla v življenju na točki, ko je stopila na vago in zagledala številko 99...

Preberi več
-31kg

Športna Klinika je tisti kraj, kjer si z energijo napolnim telo in duha. Treningi so profesionalni in vedno zabavni - tudi v času nosečnosti.

Milena

Sin izkusil, hči preizkusila, jaz pa dobila za abrahama vadbe na Športni Kliniki. Klima je domača, ekipa pa pozitivna, prijazna, strokovna in ciljno usmerjena. Trener zna motivirati. Z nasveti glede prehrane in športne aktivnosti so rezultati zagotovljeni.

Snežka

Na Športno Kliniko sem prišla z željo po izboljšanju življenjskih navad. Dobila pa sem še dodatno motivacijo in smernice za zdrav način življenja. Trenerji mi s svojim znanjem in predanostjo pomagajo priti do vse boljših rezultatov. Pri posamezniku znajo prepoznati zmogljivosti in nas vzpodbujajo k napredkom.

Vanesa
Jasna

Jasna

»Vredno je bilo vsake kapljice pota in vsakega 'ne hvala' čokoladi. Vredno je bilo vsake minute, ki sem jo porabila za trening, namesto da bi se valjala po kavču s čokolado v naročju. Ni mi žal za popolnoma nič in vem, da je to rešitev za vsakogar...

Preberi več
-24,1
Matej

Matej

Največkrat uspeh vidimo skozi število izgubljeni kilogramov, obsegov in skozi napredek v kondicijski pripravljenosti. Tokrat smo imeli priložnost videti vse to in še več. Želim prikazati uspeh enega od trenirancev, malo drugače.

Preberi več
-15kg
Ana

Ana

Ana se je znašla v nekem čudnem obdobju svojega življenja. Čutila je, da mora nekaj spremeniti. Imela je slabo samopodobo, se zapirala vase, ostajala doma in se vrtela v začaranem krogu. Življenje je bežalo mimo nje. Ravno takrat, je preko spleta našla Športno Kliniko. Telefonski klic Janu, je bil prvi korak k spremembi.

Preberi več
-9,3
Taja

Taja

Taja od svojega X leta starosti živi z multiplo sklerozo in njena zgodba je drugačna od ostalih zgodb uspeha. Taja trenira z drugačnimi cilji in drugačnimi željami. Več kot lahko povedo naše besede, bo povedal Tajin video...

Preberi več
MS

Kateri program je primeren zame?

Kateri program je primeren zame?

Športna Klinika