Alt

O nas

Živjo!

Pred dobrimi šestimi leti, je nastal naš mlad projekt. Visoko izobraženi kineziologi, trenerji in drugi športni strokovnjaki, smo želeli našim trenirancem nuditi nekaj več. Podati smo želeli več znanja, boljše pogoje in bolj strokovne storitve podprte s strani znanosti. Želeli smo delati pod lastnimi pogoji in ne slediti fitnes trendom. Nastala je Športna Klinika.

 

Mesto, kjer lahko vsak, tako ženska, ki želi izgubiti odvečne kilograme, kot tudi profesionalni nogometaš, najde program vadbe zase. Z uporabo moderne znanosti in po zdravi poti vas želimo pripeljati do vaših ciljev.

Delujemo v privatnem vadbenem centru, kjer se izvajajo izključno vadbe pod nadzorom trenerjev. V sodelovanju z laboratorijem Inštituta za šport in Fakultete za šport, želimo nuditi vadbo, zdravje, preobrazbo, post-rehabilitacijo ali kondicijsko pripravo na najvišjem nivoju.

V enem stavku; z vami želimo pisati zgodbe uspehov in biti več kot le osebni trenerji!

Kdo smo?

Jan

Jan

kineziolog in vodja projekta

Jan je ustanovitelj in vodja Športne Klinike. Svoje znanje je pridobil in zaključil na Fakulteti za šport v Ljubljani, smer Kineziologija. Skozi leta študija si je pridobil veliko dodatnih nazivov in trenerskih licenc (inštruktor fitnesa, vaditelj Športne rekreacije, kondicijski trener, vaditelj taekwondoja, vaditelj Nordijske hoje in teka, vaditelj Zdrave vadbe ABC).

Svoje znanje ni nabiral le v ljubljanskih klopeh, vendar se je leta 2013 odpravil v Španijo, kjer je na univerzi v Alicanteju, študiral Sports science. V tamkajšnjem športnem centru, je opravljal tudi 6-mesečno prakso, kjer se je učil od španskih olimpijskih trenerjev, športnih zdravnikov in drugih strokovnjakov na področju funkcionalnih treningov, treningov moči, gimnastike in olimpijskega dvigovanja uteži.

Jan je tudi sam izkusil vrhunski šport, naporne treninge ter striktno prehrano. Od svojega sedmega leta starosti je treniral Taekwondo (WTF). Tekom kariere je postal večkratni državni, ter mednarodni prvak. Nekaj let je nastopal v slovenski članski taekwondo reprezentanci in se hkrati poizkušal tudi kot trener, ter delil svoje znanje s tako rekreativci, kot tekmovalci.

Jan zelo rad dela z ljudmi in jim pomaga pri doseganju ciljev. Pri vadbah boste začutili njegovo strast pri podajanju znanja in predanost delu. Znal vas bo motivirati in potisniti naprej k željenemu cilju.

Domen

trener

Domen se je nad trenerstvom in fiziologijo navdušil že med zaključevanjem svoje gimnazije. Sprva je treniral in izkušnje pridobival na lastni koži, nato pa se je leta 2016 vpisal na Fakulteto za šport, smer Kineziologija.

Skozi čas je pridobil številne nazive in licence, s katerimi sedaj že več let uspešno podaja svoje znanje. Redno spremlja strokovno literaturo in nas vse v ekipi redno izobražuje in preseneča z novimi, zanimivi odkritji iz sveta prehrane in kineziologije.

Tudi Domen je 10 let življenja preživel na tatamiju in se preizkušal v Taekwondoju. Danes je njegov hobi olimpijsko dvigovanje uteži, plavanje, plezanje in druge borilne veščine.

Domna boste v telovadnici vedno našli nasmejanega in pripravljenega, da vam s svojo energijo nariše nasmešek na obrazu in s treningom popestri dan.

Z nami zmore vsak!

Kateri program je primeren zame?

Z nami zmore vsak!